Innflyttingsklare hytter

21. januar 2019 - Aktuelt

Vi har ferdig en Nuten og en Skaret for salg i Ureskaret Hyttegrend på Holsåsen. Hytten har en attraktiv beliggenhet på solrik utsiktstomt ca. 1000 moh. Beliggenheten og området rundt, gjør Holsåsen perfekt for alle med ønske om et variert turterreng og gode fritidstilbud.

 

Skaret

Hyttene i Skaret-serien gjenspeiler fjellformasjonen som kalles et skar. Punktet der det dannes en kløft i fjellet og lyset slippes gjennom. På samme måte særpreges disse hyttene av store vindusparti i begge ender av bygget. De kan åpnes og lyset beveger seg fritt fra den ene enden til den andre. På hver side av de store vinduspartiene har hytta en mer lukket fasade – som to fjell på hver sin side av et skar. Dette er en arealeffektiv hytte med 4 soverom og mange gode løsninger. Det er en åpen stue- og kjøkkendel som gir en luftig romfølelse, og god kontakt med naturen utenfor.

Ta meg til Skaret hytten på finn.no

Les mer om Skaret serien her

 

Nuten (SOLGT!)

Dette er en modell som har blitt veldig populær grunnet spesielt god utnyttelse av arealet. Hytta har tre soverom. Stue- og kjøkkendelen er åpen og gir god kontakt med naturen utenfor.Er inspirert av utsikten som ofte åpenbarer seg når man beveger seg vertikalt i fjellet. Opplevelsen av de massive omgivelsene forløses av det vide landskap. På samme måte går man fra en mer lukket del av hytta, til en fullstendig åpen fasade på hele fronten – som tar naturen helt inn.

Ta meg til Nuten hytten på finn.no

Les mer om Nuten modellen her

 

Ved spørsmål om visning ta kontakt med megler

Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF/Økonom

Mobil 922 08 195

 

Lurer du på noe annet?

Ved andre henvendelser ta gjerne kontakt direkte med oss her