Beskrivelse av Skarvhytta

Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets og bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom beskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelse som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer. Vist møblering synliggjør mulig møbleringsform.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/11/SKARET-122-Perspektiv-1.png

KONSTRUKSJON

FUNDAMENTERING
Bygget fundamenteres på forskriftsmessig måte på stein/kult. Ringmur av betong med innvendig isolering. Golv på grunn utføres med isolasjon, radonduk og 60mm påstøyp som golv på grunn. Golvoverflate er avhengig av romtype. Golv isoleres ihht byggeforskrifter.

KONSTRUKSJONER
Bygningene utføres med bærekonstruksjon i trevirke og limtre i møne.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skarvhytta-beskrivelse-yttre.png

Utvendige overflater

TAK
Takkonstruksjon består av taksperrer. Yttertaket isoleres ihht byggeforskrifter (250mm). Taket tekkes med papp, sløyfer og lekter. Som yttersjikt legges bordtak (lerk).

YTTERVEGGER
Ytterveggene utføres i bærende bindingsverk med hovedisolasjonssjikt 195mm. Utvendig stående kledning iht fasader, b=123mm. Utføres i ubehandlet lerk.

BESLAG/DØR/VINDU
Utvendige beslag, takrenner og taknedløp leveres i aluzink. Ytterdører og vinduer leveres ferdigmalt fra fabrikk. Samme farge ute/inne.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skarvhytta-beskrivelse-innvendig.png

Innvendige overflater

GULV
Gulv i entré/gard og bad/wc har varmekabel. Overflate med keramiske fliser i bad/wc og entré/VF. Farge grå. Denne legges frem til åpning inn i stue. Golv i utebod har ubehandlet betong. Øvrige rom har 3-stavs parkett, type 14mm BOEN økonomiparkett.

VEGGER
Vegg i alle rom kles med glattpanel. Alle materialer behandles med interiørbeis (unntatt utebod). Vegg i dusjnisje har veggflis med underliggende konstruksjon iht Våtromsnormen.
Carport kles også på innside av vegger med utvendig kledning.

TAK, HIMLINGER
Himlinger består av interiørbeiset panel.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skarvhytta-beskrivelse-overflater.png

BEHANDLING OVERFLATER

Leveransen inkluderer innvendig malebehandlinger – type interiørbeis. Ytterdører og vinduer leveres ferdigmalt fra fabrikk. Samme farge ute/inne.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skarvhytta-beskrivelse-detaljer.png

Detaljer

INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører leveres i furu utførelse med vridere. Dørene er behandlet og kan være terskelfrie – unntatt til bad/wc. Skarvhytta-modeller - forenklet beskrivelse D 10.04.2018 2

VINDUER / BALKONGDØRER /YTTERDØR/BODDØR
Ytterdører utføres av tre og er behandlet utvendig/innvendig. Vinduer og verandadører leveres med energiglass. Sikkerhetsglass ihht forskriftskrav. Hoveddør leveres isolert som malt furudør. Vinduer er ferdig behandlet utvendig og innvendig. Balkongdør leveres fra samme leverandør som vinduer (ferdig malt som vinduer). Boddør leveres uisolert.

LISTVERK / UTFORINGER / GERIKTER
Listverk i overgang gulv/vegg/tak leveres i furu, malt. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres i furu, malt. Golvlist leveres i furu, malt

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skarvhytta-beskrivelse-bad-wc.png

WC / BAD

Det leveres flislagt dusjnisje m/ glass dusjdør eller vegger. Baderomsmøbler med servantplate og underskap (bredde 80 cm). Type glatt, høyglans – hvit. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. WC leveres som sanitærporselen. WC kan leveres vegghengt mot pristillegg. Bad/wc utføres iht. Våtromsnormen.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skarvhytta-beskrivelse-kjokken.png

KJØKKEN

Kjøkken type Sigdal, glatt hvit eller tilsvarende. Hvitevarer er inkludert.

TEKNISKE ANLEGG

BRANNVARSLING
Det leveres brannpulverapparat og røykvarsler i henhold til gjeldende forskrifter.

GARDEROBE
Det leveres ikke senger og garderobeskap.

VENTILASJON
Det er inntak av frisk luft gjennom ventiler i vegg eller vinduer. Elektrisk avtrekksvifte for bad/WC. Avtrekk fra kjøkken er inkludert.

ELEKTRISK
Det er forutsatt at det vil bli egen måler for E-verket. El-anlegg leveres iht NEK400. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i vegger/himlinger. For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom tak og vegg. Dette gjelder kjøkken og stue der det er skråtak. På bad leveres lys over speil Det leveres lysarmatur ved inngangsdør og terrassedører.

RINGEANLEGG
Det leveres ikke ringeklokke.

TV/RADIO
Det monteres 1 stk. kontakt for tilkobling til TV. Hytta leveres uten tilkobling til kabel-TV.

TELEFON
Det er ikke installert rør for telefon.

VARMEANLEGG
Varmekabler i bad og entre. Også i WC der dette er separat rom. For øvrig panelovner. Det kan leveresvarmekabler i andre rom mot pristillegg.

SANITÆR
Det monteres ett-greps blandebatteri på alle vasker. Varmtvann kommer fra egen bereder. Volum 150l. Tilkoblingskran for vaskemaskin på bad/WC og for oppvaskmaskin på kjøkken. Innredning for vaskemaskin dybde 45cm.

PEIS/OVN/PIPE
Stålpipe / peisovn er inkludert i leveransen. Type Aduro 9-3 (Maxbo).

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG
Tekniske anlegg og fremføringer til disse er inntegnet.

Andre innlegg

Moderne hytte 1051 m.o.h.
Jørn Gunnar (52) er opprinnelig fra Hol, men bor nå... Når vi spør Jørn Gunnar om hvordan prosessen var, er...
Les mer
Flott omtale i “på hytta”
“På hytta” har skrevet en artikkel om Skarvhytta vi satt opp for Jeanette Viggen Andresen...
Les mer
Situasjonsrapport Ureskaret Hyttegrend
Situasjonsrapport Ureskaret Hyttegrend
Les mer
Situasjonsrapport Trytetjødni Hyttegrend
Tre solgte hytter under oppføring og tre ledige tomter klar for utvikling.
Les mer
Se alle innlegg

  Få tilsendt PDF på e-post

   Ta kontakt

    Ta kontakt

     Ta kontakt