Skaret – Moderne fjellhytte

De moderne fjellhyttene i Skaret-serien gjenspeiler fjellformasjonen som kalles et skar. Punktet der det dannes en kløft i fjellet og lyset slippes gjennom. På samme måte særpreges disse hyttene av store vindusparti i begge ender av bygget. De kan åpnes og lyset beveger seg fritt fra den ene enden til den andre. På hver side av de store vinduspartiene har hytta en mer lukket fasade – som to fjell på hver sin side av et skar.

73-140 m2 6-9 sengeplasser

Størrelser

Dette er den minste modellen i Skaret-serien, og egner seg godt for den som ønsker liten men plasseffektiv hytte. Den har tre soverom, den ene ligger i hovedetasjen og de to andre på hemsen. Hytta kan på sikt utvides med utgangspunkt i den enheten som allerede er bygget, eller ved å knytte til et anneks.

Total hytte-BRA:
73 m2
Hovedplan-BRA:
59 m2
Hems-målbarBRA:
14 m2
Carport:
17 m2
Utebod:
5 m2

94 m2 er plasseffektiv, men likevel romslig. Med hele 8 sengeplasser er det god plass til mange gjester til tross for liten grunnflate.

Total hytte-BRA:
94 m2
Hovedplan-BRA:
73 m2
Hems-målbarBRA:
21 m2
Carport:
17 m2
Utebod:
5 m2

Fleksibel hytte med mulighet for egen TV-stue eller ekstra soverom. Her kan det flekses mellom stor familiehytte eller hytte for storfamilien. Ellers romslig nok for kjøkkenøy og eget spisebord i stue-området.

Total hytte-BRA:
122 m2
Hovedplan-BRA:
89 m2
Hems-målbarBRA:
33 m2
Carport:
17 m2
Utebod:
5 m2

Den største modellen i Skaret-serien skiller seg fra de mindre modellene ved at den har to avdelinger med bad og soverom. Dette gjør det mulig å separere for generasjonshytte eller for å låse av den ene avdelingen for utleie av resten når du selv ikke bruker hytten. Du kan så klart også bruke hele hytten selv, med romslig plass.

Total hytte-BRA:
140 m2
Hovedplan-BRA:
101 m2
Hems-målbarBRA:
39 m2
Carport:
17 m2
Utebod:
5 m2

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Anneks-SKARET-32-Vektorisert-Dokument.png

Trenger du bedre plass?

Ja, da kan vi utvide hytta for flere sengeplasser. Ett annet godt alternativ er Skarvet+ Anneks.

Et anneks kan ofte være en god supplering til en hytte. Den åpner opp for muligheten til å trekke seg litt tilbake, og kan selvsagt brukes for ekstra sengeplasser til gjester. Annekset består av en inngangssone med garderobe, oppholdsrom, to soverom og bad. Hemsen er åpen og gir mulighet for flere sengeplasser. Med Skarv+ kan man utvide med opptil åtte sengeplasser.

Hytter for salg

  Få tilsendt PDF på e-post

   Ta kontakt

    Ta kontakt

     Ta kontakt