Om Skarvhytta

Skarvhytta er et moderne hyttekonsept til en fornuftig pris. Hyttene er enkel i sin uttrykksform, med et design inspirert av Skarvheimen.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skaret-140-Vektorisert-Dokument.png

Moderne elementhytte

Bruk av store vindusflater gjør at man opplever nær kontakt med naturen utenfor. Per i dag er det utviklet to modeller: Skaret og Nuten. De skiller seg fra hverandre ved at Nuten har oppholdsrom liggende i fronten av hele hyttas lengde, mens Skaret har disse i midten, noe som gjør at oppholdssonen får gjennomlys. Hvilken modell man velger kan ha med tomtens utgangspunkt å gjøre, og selvfølgelig den enkeltes smak.

https://www.skarvhytta.no/wp-content/uploads/2020/11/DBC-AS_iArk_Ingar-D-300x300-1.jpg

Arkitekten

Arkitekt Ingar Dalen har hentet inspirasjonen til Skarvhytta fra Skarvheimen – fjellområdet som strekker seg fra Hemsedal i øst til Aurland i vest. Tanken bak designet var å gjøre kontrasten mellom inne og ute så liten som mulig. Bruk av store vindusflater, ubehandlet lerk og åpne romløsninger gir Skarvhytta en særegen nærhet til omgivelsene. Hytta er praktisk, stilren og med flere originale løsninger. Den er dessuten basert på elementer, noe som gir den enkelte muligheten til å utvide hvis behovet skulle melde seg. Ingar har vært opptatt av å skape et unikt design til en fornuftig pris.

Skarvhytta leveres i flere størrelser fra og med 60m2. Hytta er elementbasert og kan enkelt tilpasses både i størrelse og innhold. Det har vært et sterkt fokus på å utvikle en arealeffektiv hytte, deriblant minst mulig gangareal. Alle hyttene inneholder en åpen stue-/kjøkkenløsning., soverom, hems, bad/wc, inne- og utebod og carport. Skarvhytta leveres nøkkelklar eller som byggesett.

Arkitekt Ingar Dalen har lang erfaring med prosjektering av hytter, samt utvikling av elementhytter sammen med elementfabrikk. Produksjonen foregår i Litauen etter norske krav og monteres av egne snekkerlag. Det benyttes lokale aktører til grave- og terrengarbeid, betongarbeid, supplerende snekkerarbeid, elektro- og rørinstallasjon, flislegging og eventuell maling.

Skarvhytta – Inspirert av fjell

Andre innlegg

Moderne hytte 1051 m.o.h.
Jørn Gunnar (52) er opprinnelig fra Hol, men bor nå... Når vi spør Jørn Gunnar om hvordan prosessen var, er...
Les mer
Flott omtale i “på hytta”
“På hytta” har skrevet en artikkel om Skarvhytta vi satt opp for Jeanette Viggen Andresen...
Les mer
Situasjonsrapport Ureskaret Hyttegrend
Situasjonsrapport Ureskaret Hyttegrend
Les mer
Situasjonsrapport Trytetjødni Hyttegrend
Tre solgte hytter under oppføring og tre ledige tomter klar for utvikling.
Les mer
Se alle innlegg

  Få tilsendt PDF på e-post

   Ta kontakt

    Ta kontakt

     Ta kontakt