Hemsedal hyttetomter

Hemsedal Golf Alpin

Antall tomter: 43

Solgte tomter: 15

Geografi: Landlig, i dal, sydvendt.

Fasiliteter i nærområdet: Skiløyper, alpint, golf, sykling og turstier.

Beskrivelse: Tomtene ligger øverst i området Golf Alpin Hemsedal. Tomtene er sydvendt og ligger høyt i terrenget med en fantastisk utsikt. Klimaet er snillere her enn i de typiske Hemsedalsfjella.

Webside: www.hallingdalgolfklubb.no

0 km
8 km
15 km

Beliggenhet

Tomtene ligger øverst i området Golf Alpin Hemsedal. Tomtene er sydvendt og plassert høyt i terrenget med en fantastisk utsikt. Klimaet er snillere her enn i de typiske Hemsedalsfjella. Dette er en attraktiv beliggenhet for ulike aktiviteter året rundt, ikke minst med tanke på golf.

 

Sti/løyper

Du finner langrennsløyper like utenfor dørstokken med tilknytning til Gravset løypenett, og med bil er du i Hemsedal Skisenter på 15 minutter.

Det er sykkel- og langrennsløyper, samt turvei opp til eventyrgården Huso med tilknytning til Lykkja og Golsfjellet. Det anlegges preparerte langrennsløyper på golfbanen - ca. 4 km - og frem til Huso, hvor løypene knyttes til løypenettet på Gravset.

Ved kjøp av tomt følger det med aksje i golfanlegget som gir spillerett med rabatt.

 

Hemsedal GolfAlpin

Eventyrbanen er den eneste 18-hulls golfbanen i regionene Hallingdal, Valdres og Nore og Uvdal, og den går for å være en ettertraktet golfbane i fjell-Norge. Eventyrbanen er omkranset av høy furuskog, idylliske småvann og myrområder som gjør den til en spennende golfbane. Banen er også en multiarena for vandring, sykling og et godt utgangspunkt for skiturer.

 

Adkomst

Hemsedal ligger i Buskerud fylke, 220 km fra Oslo og 260 km fra Bergen.

Fra Oslo kjører man mot Hønefoss og tar av riksvei 7 mot Gol. Fra Gol følger man skilting mot Hemsedal. GolfAlpin ligger ved Eikredammen, ca. 8 km før Hemsedal sentrum. Fra Bergen kjører man via Gudvangen og Lærdalstunnelen, over Hemsedalsfjellet, gjennom Hemsedal sentrum og til Eikredammen, Golf Alpin.

 

Parkering

Biloppstilling opprettes på tomten.

 

Kjøpsbetingelser

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

 

Vei, vann og kloakk

Lokalt vann og avløpsanlegg for området GolfAlpin. Brøyting, veivedlikehold, avgifter vann og avløpsanlegg er inkludert i fellesutgiftene. Se prospekt.

 

Beskaffenhet

Tomteareal er fra ca. 1 100 m2 til ca. 1 300 m2 eiet tomt. Arealet på tomtene kan avvike etter endeling oppmåling.