Holsåsen – Ureskaret hyttegrend

Hyttetomter i Hol kommune

Det er kun en tomt igjen i dette feltet.

Et eldorado for langrennsentusiasten

0,5 km
7 km
17 km
1 Ledig tomt

Det settes nå opp tre nye hytter som allerede er solgt. Det er kun en tomt igjen i dette feltet. Skarvhytta har imidlertid 6 nye tomter i Ågotdokk.  Feltet ligger rett sørvest for Ureskaret. Her vil det være mulig med byggestart i 2021. Mer informasjon kommer.

Ledig tomt: Gnr 11 bnr 79

Geografi: Fjell rett under tregrensa.

Fasiliteter i nærområdet: Langrensspor og tur- og sykkelstier.

Beskrivelse: Ureskaret Hyttegrend ligger på Holsåsen i Hol kommune. Tomtene er plassert rundt en kolle bestående av bjørkeskog og man ser (avhengig av tomtens plassering) Sangenuten, Kikut , Odnakk og Hallingskarvet. Hyttegrenda ligger 7 km fra daglighandel og 7 km fra bensinstasjon. Fra FV50 Hol – Aurland er det 5 km opp til hyttegrenda.

Beliggenhet

Ureskaret Hyttegrend ligger på Holsåsen i Hol kommune. Tomtene er plassert rundt en kolle bestående av bjørkeskog og man ser (avhengig av tomtens plassering) Sangenuten, Kikut, Odnakk og Hallingskarvet. Hyttegrenda ligger 7 km fra daglighandel og 7 km fra bensinstasjon. Fra FV50 Hol – Aurland er det 5 km opp til hyttegrenda. Dette er et eldorado for langrennsentusiasten, og område byr på ulike aktiviteter året rundt.

Sti/løyper

Holsåsen er kjent for sine velpreparerte skiløyper om vinteren. Om sommeren er det flotte tur- og sykkelmuligheter. Ureskaret Hyttegrend har velpreparerte langrennsløyper ca. 100 meter fra hytteveggen. For de som ønsker å kjøre alpint er det ca. 15 km med bil til Geilo eller Hallingskarvet Skisenter.

Adkomst

Holsåsen ligger i Buskerud fylke, ca. 240 km fra Oslo og ca. 260 km fra Bergen. Fra Oslo kjører man mot Hønefoss og tar av riksvei 7 mot Geilo. Ved Hagafoss følger man FV50 til Aurland ca. 1 km, før man tar av til høyre og følger skiltene til Steinstølen/Varaldset.

Fra Bergen kjører man via Hardangervidda – eller via Aurland på FV50 til Hol. Kommer man via Geilo tar man til venstre ved Hagafoss og følger FV50 til Aurland ca. 1 km, og tar av til høyre og følger skiltene til Steinstølen/Varaldset. Kommer man fra Aurland tar man av til Steinstølen/Varaldset ca. 1 km etter at Hol sentrum.

Parkering

Biloppstilling opprettes på tomten.

Kjøpsbetingelser

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Beskaffenhet

Hyttegrenda består av 14 tomter. Tomtestørrelsen er ca. 1 200m2 til 1 700m2. Høsten 2016 bygges de første to hyttene. Begge disse hyttene er modell Skaret 73. Hyttegrenda vil ikke bli bygget ut med andre type modeller enn de som leveres av Skarvehytta. Dette er et bevisst valg for å sikre et hyttefelt med enhetlig arkitektonisk preg – men allikevel variert ved at det vil bli bygget hytter i ulike størrelser.

Vei, vann og kloakk

Ureskaret Hyttegrend bygges ut med høy standard på infrastruktur. Avløp er knyttet til felles avløpsanlegg på Holsåsen. Det er lokale borehull for vann. Brøyting, veivedlikehold, avgifter vann- og avløpsanlegg betales av hver enkelt etter egen avtale.

(Foto: Pål Harald Uthus)

Hytter for salg

  Få tilsendt PDF på e-post

   Ta kontakt

    Ta kontakt

     Ta kontakt