Turufjell – Hallingdal

Hyttetomter i Flå kommune

0,5 km
0,5 km
10 km
1 prosjektert hytte

Turufjell ligger på solsiden i Flå – først i Hallingdal og er en av Norges nyeste fjelldestinasjoner med hyttetomter og skisenter. Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet.

Turufjell er en moderne fritidsdestinasjon med hyttetomter og skisenter som ligger på solsiden i Flå – først i Hallingdal. Området dekker ca. 13 700 mål og åpner for utvikling av ca. 2 000 hytter. Planen åpner også for etablering av et sentrumsområde med blant annet butikker, leiligheter, hotell og alpinanlegg. Med dette er Turufjell-planen antakelig den største som er vedtatt i Norge noensinne. Turufjell ligger mellom 650 moh. til 1 000 moh. Alt areal som ligger over 1 000 moh. er friområder som tilhører Flå Østre Grunneierlag, med til sammen 140 000 mål. Med Flå kommune som en sterk støttespiller og samarbeidspartner tilrettelegges det for offentlig vann og avløp til alle hyttene på Turufjell.

Geografi: Fjell rett under tregrensa.

Fasiliteter: Langrensspor , slalombakke, tur- og sykkelstier mm.

Nærområdet: Snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammen venter på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Turufjell skal tilby kortreiste fritidsopplevelser i verdensklasse.

Parkering

Biloppstilling opprettes på tomten.

Kjøpsbetingelser

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Hytter for salg

  Få tilsendt PDF på e-post

   Ta kontakt

    Ta kontakt

     Ta kontakt